Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda mukannen standartlarda nokta alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapsı; ölümlü katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve esrarın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Yangın merdivenlerinin duhullerini ve çıkışlarını belirleyin. Yangın merdivenlerine ne zaman ve nasıl erişeceğinizi bilin.

Korkulu sınıftaki nöbetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı alelumum 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yarar fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

İçeriden autarı yakın itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir huzurının zahir olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının özge bölgelere yayılmasını karışmak karınin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Kısaca, üs başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek midein tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin tahliye bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

Report this wiki page